Ditt bemanningsföretag som erbjuder bemanning och rekrytering i Växjö.

Söker du ett tryggt och träffsäkert bemanningsföretag i Växjö? Vi på DIGMA Rekrytering har en lång erfarenhet kring bemanning och vet att behovet av medarbetare i ett företag kan ändras snabbt. Att anställa ny personal är ett spännande men samtidigt svårt uppdrag för många företag – det är här som DIGMA Rekrytering kommer in i bilden. Hos oss finner du personal med hög kompetens som passar alla tjänster.

Vi erbjuder flexibel personal med hög kompetens

Vi på DIGMA Rekrytering guidar ditt företag till hållbara och långsiktiga lösningar inom både rekrytering och bemanning. Att anlita personal kräver ofta långa processer i ett företag – genom att anlita oss så behöver du inte göra arbetet kring en anställning. DIGMA Rekrytering är ditt bemanningsföretag som erbjuder flexibel personal med en bred kompetens och vi är alltid ytterst måna om att låta dig som företag få känna dig delaktig genom hela bemanningsprocessen.

Ditt bemanningsföretag i Växjö

Hos oss på DIGMA Rekrytering står alltid ditt företag i fokus. Genom våra goda kundrelationer kan vi hjälpa till att bidra med rätt person till rätt plats. Vi är ditt trygga val av bemanningsföretag som ständigt arbetar för att skapa flexibla och långsiktiga lösningar för företag. Inom vår bemanning erbjuder vi driven personal med hög kompetens inom alla branscher.

Söker du bemanning till ditt företag?

Är du intresserad av bemanning eller rekrytering till ditt företag? På DIGMA Rekrytering erbjuder vi bemanning av personal både under kortare och längre sikt. Välkommen att kontakta oss så bokar vi gärna ett möte där vi ser över ditt företags förutsättningar och önskemål kring bemanning. Vi hjälper dig att hitta rätt personal som passar just dina behov och önskemål. DIGMA Rekrytering – vi är ditt trygga bemanningsföretag i Växjö som matchar rätt kompetenser till rätt uppdrag.

 

Kontakt

Besöksadress:
Norrgatan 17, 352 31 Växjö
Telefon: 0470- 166 06
info@digmarekrytering.se
www.digmarekrytering.se

 

Kontakta oss